Disable Preloader

Засегнати от заповедта за сертификатите ще търсят правата си в съда

зелен сертификат , ваксини , съд , права , нарушаване ,

Зеленият сертификат става задължителен за дейности на закрито. Документът ще служи като пропуск за големите търговски магазини, моловете, заведенията, спортните дейности на закрито, галериите, кината и театрите. Сертификатът няма да се изисква при аптеките, хранителните магазини, банките и администрацията.
Зеленият сертификат ще доказва ваксиниране, преболедуване, или отрицателен резултат от антигенен или ПСР тест.
Той е задължителен и за работещите в болници, онкологични центрове, и такива за диализа, както и служителите в домовете за възрастни хора. Без Зелен сертификат, те няма да могат да работят. В идните дни, частни сертифицирани лаборатории и регионалните здравни инспекции, ще получат  1 млн. антигенни тестове, които ще са безплатни за гражданите. Ще се заплаща само манипулацията.
 

Граждани и политически сили вече заявиха намерението си да атакуват в съда заповедта която въведе изискването за зелен сертификат. Всяко физическо и юридическо лице, което  обоснове правен интерес, може да се обърне към Върховния административен съд. По отношение на това трябва ли да показваме лични карти пред здравни власти то: Лична карта може да ти изисква единствено орган на полицията. Ако говорим  за заведение ,дали може да ти изискват за да влезеш- ако не са полицейски орган- не може.

Можем да ви представляваме пред съдебните органи с точността и коректност която е необходима за вашата защита. 

Използвайте формата за контакти.